10de Haarlemse Prinsjesdaglunch in de Koepel

De jubileumeditie van de Haarlemse Prinsjesdag Lunch is in de Koepel. De organisatie achter het zakenevenement heeft gekozen voor deze Haarlems-eigen locatie om nog meer verbindingen tussen verschillende segmenten in het bedrijfsleven te kunnen leggen.

 

De hostingpartner in de Koepel is het bedrijf Cupola XS. Mike Rijkers, directeur Cupola XS: “Cupola XS is een geweldige plek om bijeenkomsten als deze te organiseren. Al vanaf de opening hosten wij veel tech-gerelateerde bijeenkomsten. Vaak voor een multidisciplinair publiek, wat voor een leuke dynamiek zorgt en tot interessante gesprekken leidt. Prinsjesdaglunch Haarlem is een begrip in de regio en wij kijken ernaar uit om gasten te verwelkomen. De driegangenlunch wordt dit jaar verzorgd door het restaurant dat dit jaar haar deuren opende aan de voet van de koepelgevangenis: Menu Corridor. Wij zien uit naar 19 september!”

 

Metropoolregio Amsterdam
Het evenement trekt elk jaar al veel ondernemers en directeuren in de sectoren industrie, zakelijke dienstverlening, vastgoed en arbeidsmarkt. De Koepel community dekt onder meer de sectoren onderwijs, innovatie en digitale marketing. Bovendien is de Haarlemse Koepel een unieke, monumentale locatie die in de afgelopen jaren is getransformeerd van gevangenis naar een toplocatie binnen de Metropoolregio Amsterdam.

 

Gastspreker Barbara Baarsma
Het ‘Haarlemse zakenevenement met ‘n oranje tintje’ is een samenwerkingsevenement van vele partners in de regio Haarlem, waaronder initiatiefnemer en hoofdpartner Industrie Kring Haarlem. Alle negen edities tot nu toe waren volgeboekt. Gastspreker is dit jaar de econoom Barbara Baarsma. Voor losse tickets of een Tafelpartnership, zie: www.haarlemseprinsjesdaglunch.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK