DE GROOTSTE ONLINE LIVESHOW VAN HAARLEM!

Op zaterdagavond 27 februari 2021 is de lancering van ‘Escape the Lockdown’. De grootste ONLINE LIVE SHOW van Haarlem! Deze memorabele avond brengt saamhorigheid voor jong en oud. Individueel, met je gezin of met een vriendengroep op afstand. Neem plaats achter een computer en maak het mee via een interactieve livestream!

 

Een avondvullende online spel en muziek show waarbij een mysterie moet worden opgelost en codes moeten worden gekraakt, in de stijl van escape room puzzels. Aangevuld met live muziek door verschillende bekende Haarlemse artiesten.

 

”Hét avondje uit in deze tijd!”

Een avond waarbij jij bepaalt voor welke horecagelegenheid je mee speelt. Van ieder verkocht kaartje gaat er een deel naar jouw favoriete gelegenheid en de deelnemende artiesten om hen in deze zware tijd te ondersteunen. Tevens speel je mee voor spectaculaire hoofdprijzen en tientallen prijzen ván, vóór en dóór de Horeca.

 

De LIVE STREAM start om 19:30 uur. De aftrap van het spel is om 20:00 uur en de avond duurt tot ongeveer 23:00 uur. Tijdens de avond zijn er verschillende live optredens van bekende Haarlemse artiesten en natuurlijk een spetterende prijsuitreiking!

 

Dit wil je meemaken! Koop je tickets op www.escapethelockdown.online 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK