Familie gaat Nederland rondfietsen tegen slavernij

Janpeter en Lilian Stoker uit Utrecht zijn met hun twee kinderen (Suze van 3 en Simme van 1,5 jaar) een bijzondere uitdaging aangegaan: in zes weken tijd heel Nederland rondfietsen. Het sponsorgeld dat ze hiermee ophalen gaat volledig naar International Justice Mission (IJM), een stichting die strijdt tegen moderne slavernij. Ze zijn 27 maart uit Utrecht vertrokken en fietsen komende week door Noord-Holland.

 

“We vinden het werk van IJM heel mooi en belangrijk,” vertellen ze. “Zij bevrijden mensen, ook kinderen, uit moderne slavernij, helpen hen bij het verwerken van hun trauma’s en bieden hen hoop voor de toekomst. Ook worden mensenhandelaren aangepakt. De vrijheid die wij hebben om dit met onze kinderen te doen, staat in zo’n schril contrast met de bizarre situaties waarin anderen leven. Dit raakt ons en we hopen minimaal 10.000 euro op te halen, zodat mensen bevrijd kunnen worden uit slavernij.”

“Daarnaast beseffen we dat veel Nederlanders ook een moeilijke tijd doormaken vanwege corona en we hopen mooie ontmoetingen met mensen te hebben. We hopen ze te inspireren met het werk dat IJM doet, maar ook met de hoop die in ons leeft omdat we volgelingen van Jezus zijn.”

Janpeter en Lilian roepen mensen op om hun te reis te sponsoren met geld óf door hun achtertuin met eventueel een warme maaltijd aan te bieden. “Voor elke overnachting in een tuin zullen wij ook een mooi bedrag overmaken naar IJM. Dat levert een win-win op: wij nemen een vakantiegevoel mee naar jouw tuin én je draagt bij aan de bevrijding van mensen uit slavernij!”

 

Meer lezen of de familie Stoker sponsoren? Ga naar:
https://mijnfreedomactie.nl/niet-iedereen-is-veilig-in-een-lockdown

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK