Gratis workshop van hiphop pro’s

Op zaterdag 31 oktober tussen 12:00 en 18:30 uur kunnen jongeren werken aan DJ-, producing- of rapskills tijdens ‘Urban Writers Day: Show Skills!’. Een dag lang gaan jongeren schrijven aan eigen tracks onder begeleiding van professionals uit de scene in poppodium Duycker. Als klap op de vuurpijl krijgen jongeren aan het einde van de dag inspiratie mee van Ricardo McDougal (Rico), de frontman van hiphopformatie Opgezwolle. Meedoen is gratis!
 
De dag wordt opgedeeld in drie delen. Een producing-workshop in het studioprogramma Ableton, een schrijfsessie onder leiding van Black Acid rapper DamnDamy en de dag eindigt met een inspiratiesessie van Rico. Rico’s Opgezwolle bracht in vijf jaar drie albums uit, die ervoor zorgen dat Opgezwolle de populairste en meest vernieuwende hiphop act van Nederland wordt genoemd. Hij is dezelfde avond te gast in het avondprogramma Behind The Music in Ducker.
 
De Urban Writers Day: Show Skills! is een initiatief van Duycker en is onderdeel van de campagne #YouChoose! van de gemeente Haarlemmermeer, waarbij jongeren aangemoedigd worden om hun talent te laten zien en verder te ontwikkelen. Meer informatie over deze dag en inschrijven verloopt via de site www.duycker.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK