Haarlemse samenwerking rondom Joost Swarte Klare Kledinglijn

Na het overweldigende succes van de eerste Schuur X Joost Swarte Klare Kledinglijn, heeft de Schuur speciaal voor de feestdagen weer een nieuwe kledingcollectie ontworpen.De nieuwe lijn biedt keuze uit drie verschillende prints van Joost Swarte en is, naast zwart- wit, voor het eerst ook in kleur te bestellen.

 

Samen met de Haarlemse ondernemers van Zeef Your Local ontwikkelden de Schuur en Joost Swarte T-shirts, sweaters en hoodies in verschillende varianten en voor jong en oud. Ook zijn er slabbetjes, tassen, sokken en mutsen te koop. Alles is gemaakt van biologisch katoen en gerecycled materiaal en met de hand gezeefdrukt met milieuvriendelijke inkt op waterbasis. Joost Swarte Klare Kledinglijn is het perfecte Haarlemse cadeau voor de feestdagen.

 

Joost Swarte: “Het theater is de plek waar verhalen worden overgedragen. Acteurs inspireren het publiek. Het publiek van het theater wordt nu uitgenodigd om anderen te inspireren. De Schuur brengt shirts met inspirerende tekeningen en zo dringt het theater door tot het dagelijks leven. Hoe is het om een verhaal over te dragen? Hoe is het om een relatie aan te gaan met je publiek? Het Schuur T-shirt helpt de verbeelding op gang. Lang leve het theater, lang leve het inspirerende T-shirt.”

 

Verkoopinformatie

De verkoop van de kleding verloopt via de speciale webshop van Zeef Your Local in twee bestelrondes. De webshop vind je via www.schuur.nl/klare-kledinglijn
De kleding is niet te koop in de Schuur zelf. Alle kledingstukken worden op bestelling gedrukt, zodat er geen overproductie is. De opbrengsten komen ten goede aan de Schuur.

Bestelronde Sinterklaas: plaats de bestelling t/m woensdag 16 november. Het pakketje kan vanaf maandag 28 november worden opgehaald in de Schuur of tegen betaling thuisbezorgd.
Bestelronde Kerst: plaats de bestelling donderdag 17 november t/m woensdag 7 december. Het pakketje kan dan vanaf maandag 19 december worden opgehaald in de Schuur of tegen betaling thuisbezorgd.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK