Hart onder de riem voor zorgpersoneel Spaarne Gasthuis

Pro Industry heeft dit jaar een extra bestemming gekozen voor haar relatiegeschenken. Ruim 1100 paashazen worden er verdeeld onder zorgcentra en ziekenhuizen in Nederland. Door de extreme druk op het personeel in de zorg, besloot Pro Industry om nu juist deze groep een hart onder de riem te steken. De 17 vestigingen van het bemiddelingsbureau in de procestechniek hebben deze week rechtstreeks contact gezocht met lokale ziekenhuizen en zorgcentra. Inmiddels zijn alle exemplaren overhandigd aan verschillende zorgteams. Medewerkers van de vestiging van Pro Industry (Haarlem, brachten een bezoek aan ziekenhuis Spaarne Gasthuis. De paashazen werden hier door enkele zorgteams met open armen ontvangen. Uiteraard wel op een gepaste afstand van 1.5 meter.

 

‘Als bemiddelingsbureau in de procesindustrie, weten wij wat de impact is van schaarste aan personeel en werkdruk, maar dit staat nu even in een totaal ander perspectief. Ook al is het maar een heel klein gebaar, we doen graag iets om te laten zien dat wij enorme waardering hebben voor het werk dat wordt verricht,’ aldus Pro Industry.

 

Pro Industry neemt zelf verder alle maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een overgroot deel van het personeel werkt thuis en alle afspraken met kandidaten en werkgevers vinden digitaal plaats. Voor het detacheringsbureau is dit tijdelijk goed op te vangen, maar voor werkgevers en een groot deel van het personeel in de sector is thuiswerken geen optie. De procesindustrie is onder meer verantwoordelijk voor cruciale beroepsgroepen, die niet zomaar stilgelegd kunnen worden. Denk aan productie van voeding, medicijnen en medische apparatuur. ‘Het is nu juist van belang dat alles zo normaal mogelijk doorloopt, maar wel op een veilige manier,’ besluit Pro Industry.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »