Help het Patronaat de crisis door!

Als kaartkoper kun je Patronaat helpen tijdens de Corona-crisis!

 

Het nieuws dat Patronaat haar deuren pas kan openen voor concerten en feesten na 1 september, en vermoedelijk nog later, heeft een zwaar voorjaar en zomer voor het poppodium tot gevolg. Patronaat is een non-profit organisatie en zeer afhankelijk van eigen inkomsten, die nu voorlopig op nul staan. In een brief naar de gemeente, samen met andere Haarlemse instellingen, luiden we de noodklok. Hoe lang we het volhouden, weet niemand.

Als kaartkoper kan jij ons een steuntje in de rug geven. Heb je kaarten voor een concert tussen 12 maart en 1 september 2020, en wordt jouw concert verplaatst of geannuleerd, dan heb je vanaf deze week drie opties die je per e-mail krijgt toegezonden: ontvang een voucher, doneer je kaartprijs, of vraag je geld terug. Door voor de eerste twee opties te kiezen, steun je Patronaat, en houd je de culturele sector levend. Wij zijn je enorm dankbaar voor die keuze!

We hebben al zoveel lieve berichten gekregen van bezoekers en vrienden, die doen ons enorm goed. We vechten voor onze zaal, de artiesten, de crews, de volledige infrastructuur van de live-muziekwereld. Wil jij ons ook steunen? Kijk voor alle mogelijkheden op:

www.patronaat.nl/doneren Van, met en door je donatie kunnen we een prachtig seizoen 2020-2021 maken!

 

www.patronaat.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »