Herdenken & vieren – Kom mee naar Fort Boekoe!

In het kader van Keti Koti, de feestdag ter herdenking & viering van de afschaffing van de slavernij in de Nederlandse koloniën Suriname en de Nederlandse Antillen, verdiepen 15  jongeren zich onder leiding van Rozemarijn Romeijn, Erwin Boschmans en Onias Landveld in de koloniale geschiedenis en het slavernijverleden van Nederland. Dit doen zodat jij op 27 & 28 juni, tijdens de vooravond van Keti Koti, voor heel eventjes in Fort Boekoe kan zijn. Fort Boekoe,  refereert naar de – nooit teruggevonden – versterkte nederzetting waarvandaan meer dan twee eeuwen geleden fel verzet werd vertoond tegen het Nederlandse bewind.

 

In het bezit van een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt ‘buku’ (boekje), je eigen Keti Koti maaltijd, oude én nieuwe rituelen maak jij door deelname onderdeel uit van deze theatrale herdenking waarin we stil staan bij het verleden, vooruit kijken naar de toekomst en samen vrijheid, gelijkheid en verbondenheid vieren.

 

Mis het niet. De plekken voor deze unieke theatrale take-away-ervaring zijn beperkt. Meld je vóór 14 juni aan via de website!

 

MELD JE AAN!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK