Kerst-cd Draaiorgelmuseum Haarlem ook a.s. zondag verkrijgbaar

De nieuwe Kerst-CD die het Draaiorgelmuseum Haarlem onlangs heeft uitgebracht is een groot succes en daarom heeft zal het museum ook a.s. zondag 13 december geopend zijn zodat ieder de mogelijkheid heeft om de cd aan te schaffen.

 

Op deze prachtige cd zijn 37 kerstnummers opgenomen, met een speelduur van 70 minuten, gespeeld door de fantastische collectie orgels die het museum rijk is. De verkoopprijs van de cd is 10 euro. Aangezien ook het Draaiorgelmuseum Haarlem in deze coronatijd alternatieven moet zoeken om inkomsten te genereren, leek het om die reden een goed initiatief om deze Kerst-CD te produceren. Door het aanschaffen van de cd steunt u het museum en kunt u thuis genieten van de collectie orgels.

 

Wij verzoeken u echter wel zich aan te melden via museumpenningmeester@gmail.com, zo zorgt u ervoor dat u verzekerd bent van een exemplaar.

 

 

 

Tevens is er een ruim aanbod van 2e hands cd’s, grammofoonplaten en cassettes uitgestald en zijn er interessante boeken op het gebied van draaiorgels in het bijzonder en over mechanische muziekinstrumenten in het algemeen.

 

We benadrukken met klem dat dit geen reguliere openstelling is zoals u van ons gewend bent. Verkoop van consumpties is helaas vanwege het Coronabeleid ook voor het Draaiorgelmuseum verboden en om die reden is de kantine gesloten. Draaiorgelmuseum Haarlem, Küppersweg 3, 2031 EA Haarlem, Industriegebied Waarderpolder.

 

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Op onze website vindt u meer informatie: www.draaiorgelmuseum.org.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK