Kerstavond in Paradiso

Op 24 december aanstaande luidt 24classics de kerst in met het jaarlijkse Klassiek in de Loods Kerstconcert in Paradiso, Amsterdam. Met Camerata RCO (leden van het Koninklijk Concertgebouw) in de hoofdrol en met Diamanda Dramm die voor de gelegenheid haar hele familie optrommelt: David Dramm gitaar, Anne La Berge fluit en Marie Schmit, cello. Ook dit jaar maken we van Paradiso de grootste herberg van Amsterdam. 

Op het programma staat het grootse Strijkkwintet in C van Schubert – voorafgegaan en onderbroken door muziek van Purcell en Dramm zelf.

 

De grootste herberg van Amsterdam: neem gratis je oma mee!
Iedereen is welkom bij het concert! Mensen die Maria heten (als roepnaam) en zwangere vrouwen, mogen volgens traditie gratis naar binnen. En ook je oma mag voor niets mee naar binnen. Dus por je vrienden, familie en buren op voor een voordelig groepsticket, trek je mooiste kersttrui aan en komt allen tezamen voor een mooi begin van de Kerstdagen.

 

Maandag 24 december, Paradiso Amsterdam
20:30 uur   Deuren open
21.30 uur   Aanvang concert
22.30 uur   Borrel 
Voor actuele informatie: volg Paradiso op instagram

 

Tickets zijn hier verkrijgbaar voor € 26,50,- of € 86,50 voor een groepsticket (4 personen). Kleine vrienden van 24classics mogen gratis op de gastenlijst. via info@24classics.com kun je o.v.v. ‘Maria/Zwanger/Oma’ een plek te reserveren.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK