Kerstgedichtenservice bij de Bibliotheek

Geen grote familiediners bij de kerstboom dit jaar. Wil je jouw familie en vrienden toch verrassen? Vraag een kerstgedichtje aan bij de Bibliotheek Gedichtenservice en laat jouw liefsten weten dat je aan hen denkt.

 

De feestdagen brengen we dit jaar weer noodgedwongen in kleine kring door. Een geluk bij een ongeluk: je kunt waarschijnlijk dat strakke pak of die net iets te krappe feestjurk in de kast laten hangen. Niets fijners dan met warme sloffen en ‘onesie’ aan de kerstdis zitten. Wil je jouw familie en vrienden laten weten dat je aan hen denkt? Vraag een kerstgedichtje aan bij de Bibliotheek Gedichtenservice!

 

Hoe werkt het?

Wil jij iemand verrassen met een kerstgedichtje? Vul dan gauw een verzoekje in via het aanvraagformulier op onze website: https://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/over-ons/nieuwsoverzicht/bibliotheek-gedichtenservice.html.

Huisdichter Mike Warners van de Bibliotheek Gedichtenservice schrijft het gedichtje op een digitale kerstkaart. De digitale kerstkaart kun je vervolgens zelf per WhatsApp of mail versturen aan jouw vriend, zus, oom, buuf of collega.

De Kerstgedichtenservice is actief van 20 tot en met 24 december. Wees er snel bij, want op=op!

 

de Bibliotheek Zuid-Kennemerland | Kerstgedichtenservice

Tot en met 24 december | Online | Gratis

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK