Nextdoor herintroduceert de interactieve Sint-Maartenkaart

Nextdoor, het platform dat buren met elkaar verbindt, kondigt de terugkeer van de jaarlijkse Sint-Maartenkaart aan. Vanaf vandaag hebben Nederlanders de mogelijkheid hun huis te markeren op de interactieve snoepkaart van Nextdoor, waardoor zichtbaar wordt welke huizen meedoen aan de Sint-Maartenviering. De Sint-Maartenkaart maakt het voor gezinnen en kinderen gemakkelijker om hun lampionnenroute uit te stippelen langs huizen waar ze in ruil voor liedjes lekkernijen kunnen ontvangen tijdens Sint-Maarten.

 

Tot en met 11 november hebben buren toegang tot de Sint-Maartenkaart via het tabblad ‘ontdek’ op Nextdoor. Tot en met Sint-Maarten kunnen buren een speld pinnen op de interactieve kaart om hun huis te markeren. Om andere buren te inspireren ook mee te doen kunnen deelnemers afbeeldingen en tekst toevoegen om aan te geven welke lekkernijen ze uitdelen tijdens Sint-Maarten.

Dit jaar hebben buren voor het eerst de mogelijkheid om naast hun eigen buurt ook andere buurten  te verkennen. Ze kunnen via de kaart eenvoudig naar een andere Nextdoor-buurt navigeren om daar ook de pins en berichten te bekijken. Door op ‘deel dit gebied’ te klikken, kunnen buren hun Sint-Maartenberichten delen met vrienden en familie, via sms of hun sociale media-kanalen.

 

“Voor een dichte deur staan tijdens Sint-Maarten vindt niemand leuk”, zegt Geert Mol, Country Lead van Nextdoor. “Met de Sint-Maartenkaart van Nextdoor is dat verleden tijd. Sint-Maarten is een feestdag die in het teken staat van delen en samen zijn. Dit is een boodschap die we vanuit Nextdoor willen verspreiden, en daarom moedigen we buren aan om ieder jaar opnieuw hun huis te markeren op de interactieve kaart. Zo kunnen kinderen uit de buurt zich klaarmaken voor een onvergetelijke Sint-Maartentocht.”

 

Buren kunnen de Sint-Maartenkaart vinden in het gedeelte ‘ontdek’ via de Nextdoor-app, of door https://nextdoor.nl/sintmaartenkaart te bezoeken. 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK