Nieuwjaarsconcert Philharmonie live op NH Nieuws

Philharmonie Haarlem begint het nieuwe jaar goed. Het liefst ziet het zijn publiek in groten getale in de zaal bij het Nieuwjaarsconcert, waar volgens traditie het TenToon Ensemble een muzikaal feest op het podium brengt. Dit jaar is er door de lockdown echter geen publiek te verwelkomen in de zaal en heeft de Philharmonie een mooi alternatief: NH Nieuws gaat het concert live op tv uitzenden. Heel Haarlem kan op 1 januari a.s. om 16.00 uur genieten van het nieuwjaarsfeest in de Philharmonie, thuis vanaf de bank.

 

TenToon Ensemble & Vincent van Amsterdam
Het TenToon Ensemble luidt 2021 in op eigentijdse wijze met de mooiste ensemblemuziek. Als bijzondere gast ontvangt het TenToon de bekende uit Haarlem afkomstige accordeonist Vincent van Amsterdam. Op het programma o.a. muziek van de Argentijnse tanguero Astor Piazolla, de Bolero van Ravel en een vleugje Wenen in een Fledermaus medley. Een goed begin van het nieuwe jaar.

 

“Misschien is dit wel de geboorte van een mooie traditie, waarbij we volgend jaar een volle zaal op tv zien. En daarnaast hoop ik natuurlijk in 2021 veel publiek te verwelkomen en vele live ontmoetingen in volle zalen mogelijk te kunnen maken.” aldus Edwin van Balken (Directeur Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem).

 

Wat Nieuwjaarsconcert Philharmonie live te zien op NH Nieuws
Wanneer vrijdag 1 januari van 16.00 uur tot 17.00 uur
Waar TV-kanaal NH Nieuws (Ziggo kanaal 707/KPN kanaal 509)
Meer informatie www.theater-haarlem.nl

 

Foto: © TenToon Ensemble.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK