Online bijeenkomst Bibliotheek voor werkzoekenden

Elke eerste dinsdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur organiseert de Bibliotheek Haarlemmermeer ‘JobTalk’, een handige netwerkbijeenkomst voor mensen die op zoek zijn naar een (andere) baan. Tijdens JobTalk krijg je hulp bij het verbeteren van je cv, ontvang je praktische tips en deel je ervaringen met andere werkzoekenden.

 

Op dinsdag 6 april is de eerstvolgende online editie, waarin wij Lex Vonk verwelkomen. Lex Vonk is algemeen directeur van AM match, een bedrijf dat zich richt op de doelgroep uit de Participatiewet. Zij bieden hen kansen op betaald werk bij reguliere bedrijven. De belangrijkste taak van AM match is het koppelen van bedrijven aan mensen die weer willen deelnemen in het arbeidsproces.

 

Lex Vonk vertelt je tijdens JobTalk alles over waar hij naar kijkt in een sollicitatiegesprek. Op welke veelvoorkomende vragen kun je je bijvoorbeeld voorbereiden. Je krijgt antwoord op: ‘Hoe kun je in de huid van de werkgever kruipen? En: ‘Hoe kun je jezelf het beste online presenteren in deze coronatijd?’

 

Aanmelden
Deelname aan de online JobTalk op 6 april is gratis. Meld je aan per mail via jobtalk@debibliotheekhaarlemmermeer.nl. Na aanmelding ontvang je een Zoom-link waarmee je toegang hebt tot de online bijeenkomst.

Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK