Patronaat: Lavinia Meijer | Ruben Annink [live stream show]

Ruben Annink brengt komende maanden een tweeluik van EPs uit en op 1 mei presenteert hij ze bij het Patronaat tijdens deze unieke livestream! De eerste EP Overduidelijk Vol I. verschijnt op 26 maart. Overduidelijk Vol. II verschijnt een maand later op 30 april. Beide EPs staan vol met liedjes met een eigen verhaal, zijn vanuit het hart geschreven en geproduceerd door de enige echte Gordon Groothedde. De charismatische Haarlemse zanger laat zich inspireren door Acda & De Munnink, Marco Borsato, BLØF, Guus Meeuwis en André Hazes. Muzikaal is het een combinatie van Nederpop en volksmuziek. Annink – die zijn carrière als straatmuzikant begon – is op zijn 15e ontdekt door Ali B. Hij scoorde verschillende hits met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer en deed in 2019 mee aan het tv-programma Beste Zangers. Eerder bracht Ruben de nummers ‘Een Op Het Leven’‘Wat Heb Je Nou Gedaan’ en ‘Iemand’ uit.

01-05-2021 | PATRONAAT – EP release – live stream show

 

 

Lavinia Meijer DETOUR – Show 1. De Stage 1,5 shows zijn seated shows waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. We kijken uit naar jouw bezoek. Kijk bij onze FAQ voor alle vragen rondom je bezoek in Patronaat in tijden van Corona.

 

Harpiste Lavinia Meijer geeft soloconcerten in concertzalen over de hele wereld, van Carnegie Hall NYC tot de Berlin Philharmonie. Ze is een van de belangrijkste, meest baanbrekende en opwindende musici van onze tijd. Met het oog op de toekomst en met een weg vol uitdagingen voor ons, speelt Lavinia tijdens haar DETOUR tournee muziek van tijdgenoten en haarzelf. Geïnspireerd vanuit de minimal muziek van oa. Philip Glass, bevat haar muziekkeuze voor DETOUR neo-klassieke muziek van oa. Lambert, Arnalds, Frahm en Streliski. Deze muziek sluit aan op één van haar vele kanten die ze als artiest omarmt. Met een speciaal ontworpen kunstdecor van Albert Geertjes.

Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK