Tien poppodia organiseren gratis online popfestival

Op zondag 9 mei presenteren tien Noord-Hollandse poppodia het gratis online NH-Popfestival. Tussen 15:00 en 18:00 kan het publiek vanuit huis schakelen tussen maar liefst twintig uiteenlopende optredens.

 

NH-Pop Festival
Vanuit je luie stoel online het festival bijwonen! Net als bij een live festival, kies je zelf welk optreden je wilt zien. Volume op max, biertje erbij en de festivalervaring is compleet! Het programma loopt uiteen van punk tot hiphop, met gevestigde en nieuwe namen. Van rootsrock met Tim Knol, tot catchy Nederpop liedjes van Wies, de energieke rock van The Overslept en nog veel meer. Vanuit Poppodium Duycker is Black Acid aangedragen voor de nodige urban vibe en komen The Mocks (Nieuw-Vennep) hun 60’s garage rock spelen. Het hele programma is te bekijken via https://www.nhpop.nl/line-up/.

 

Samenwerking
NH-Popfestival is een samenwerking tussen Stichting NH-Pop, een belangrijke verbinder en promotor van popmuziek in Noord-Holland, en de tien podia: Patronaat, De Vorstin, Podium Victorie, P60, Poppodium Duycker, Manifesto, PX, P3, Q-Factory en Podium de Flux. Daarnaast zal mediapartner NH-Media een deel van de uitzending verzorgen. Presentatoren Morad El Ouakili, Jasper Leegwater en Sibel Önemli gaan op bezoek bij alle deelnemende podia voor een uniek kijkje achter de schermen.

 

NH-Pop Festival
9 mei, van 15:00 – 18:00
Gratis toegankelijk
Ga voor meer informatie en de livestream naar https://www.nhpop.nl/festival/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK