VriendenLoterij steunt NZH Vervoer Museum met 5.000 euro

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor het NZH Vervoer Museum in Haarlem. De stichting is benoemd tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Het NZH Vervoer Museum gaat de bijdrage gebruiken voor de restauratie van de Bolramer bus.  

 

A.J.J. Hodes, voorzitter NZH Vervoer Museum: ”Deze benoeming betekent veel voor ons. De historische bussen en trams in ons museum zijn nationaal erfgoed waar we erg trots op zijn. De bijdrage is een geweldige financiële ondersteuning voor de restauratie van de Bolramer bus. Dit soort verassingen mogen vaker komen! 

   

‘Clubs van de Week’   

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.   

  

Extra financiële steun   

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK