Kledingruilbeurs bij het Veerkwartier

In het weekend van 12 & 13 december kun je bij Het Veerkwartier kledingruilen  tijdens RuileBuiten | kledingruil.
 

RuileBuiten is een initiatief van het Veerkwartier ontstaan vanuit de behoefte om duurzaam leven te stimuleren. Waarom weggooien als je er iemand anders heel gelukkig mee kan maken. Gelukkig richten steeds meer mode merken zich op duurzame productie en materialen. Maar wat ons betreft is ruilen 1 van de meest duurzame oplossingen. En dat doen we – bij mooi weer – buiten.

 

We groeien allemaal op in de tijd van snelle mode en ook betaalbare mode. Elk seizoen een nieuwe trend en het idee van jezelf wat nieuws gunnen, maken dat we meer kleding kopen dan we mogelijk kunnen dragen. Het idee achter deze kledingruil is dus dat iedereen die deelneemt mooie en bruikbare spullen inlevert. Dat we afstand doen van materiële hechtingen en een ander wat moois gunnen; Mooi meegenomen als je zelf ook wat scoort.

 

Veilig ruilen
Vanwege Covid-19 werken wij met een tijdslot van een half uur. Per half uur is er plek voor maximaal 4 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer online via reserveer@veerkwartier.nl, met daarbij het gewenste tijdstip. Je ontvangt van ons z.s.m. een reactie of er nog plek is. Verder draag svp een mondkapje, houd 1,5 meter afstand & desinfecteer je handen bij binnenkomst.

Je kan natuurlijk ook gewoon ter plekke aan de deur reserveren, maar dan kan het zijn dat je even moet wachten.

 

Zaterdag 12 & zondag 13 december 12 – 16 uur.
A. Hofmanweg 62
2031 VX Haarlem 
info@veerkwartier.nl

 

TOEGANG 
5 euro inclusief een kopje koffie, thee of gluhwein.
Let wel: je drankje moet je ten alle tijden buiten opdrinken.

Dus duik in je kledingkast & neem mee wat jij niet meer draagt. Het kan zo maar de lieveling worden van een ander. Goed om te weten is dat alle kleding wordt door ons gekeurd. Voor elk goedgekeurd item krijg je een bonnetje waarmee je kunt shoppen voor JOUW nieuwe favoriete item!

 

Voor meer informatie kijk op onze website. Voor vragen en of  beeldmateriaal stuur een mail naar info@hetveerkwartier.nl

facebook evenement

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK