Olivia & Kate jouw favoriete boutique in Haarlem! 

In juli 2017 opende Olivia & Kate in hartje Haarlem. Een prachtige boutique met een luxe uitstraling, maar met een betaalbare collectie voor jong en oud en waar iedereen zich welkom voelt. De naam Olivia & Kate is ontstaan door twee verschillende karakters met elkaar te combineren. Olivia staat voor romantisch, sophisticated en clean. Kate is de stoere tegenpool hiervan. Na de grote opening was het een mega succes en besloot de boutique al na drie maanden een webshop te starten. Momenteel verzenden ze wereldwijd.

 

Olivia & Kate brengt elke donderdag de nieuwste musthaves uit. Het team van gezellige winkel­medewerkers staat klaar om je dagelijks te inspireren hoe je trendy items en unieke stijlen met elkaar kunt combineren. Zo zie je er altijd fashionable uit! 

Onlangs heeft de boutique een eigen collectie gelanceerd: Olivia & Kate – The Brand. Hoe geweldig is dat?! Nu kan je aan iedereen laten zien waar je die prachtige Olivia & Kate items vandaan hebt! Bij Olivia & Kate shop je niet alleen kleding, maar een complete lifestyle. Denk aan: sieraden, interieuritems, accessoires & schoenen. Deze items zijn perfect om cadeau te geven aan iemand anders, of natuurlijk gewoon aan jezelf 😉

Breng snel een bezoek aan deze leuke winkel! Geen tijd? Geen zorgen, shop online via de webshop (www.olivia-kate.nl) met maar liefst +600 trendy items! Voor 23:59 uur besteld = de volgende dag al dragen! 

 

OLIVIA & KATE  – ANEGANG 48 – WWW.OLIVIAKATE.NL

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK