Beelden in Zandvoort

Een tentoonstelling in het Zandvoorts Museum met sculpturale kunst van hoog niveau, tot en met 26 juni. De deelnemende kunstenaars hebben allen een indrukwekkende tentoonstellingslijst en landelijke bekendheid: Pim Palsgraaf, Marjolijn Mandersloot, Betty Disco en Miriam van der Linden, Paul de Reus, Herman Lamers, Midas Zwaan, Rob Chevallier, Ralph Lambertz en Marlene Sjerps. De rode draad in de beeldententoonstelling is de veranderende wereld en de invloed van de mens. In de kunstobjecten ziet de toeschouwer een schijnbaar zorgeloos verleden en huidige sociale problemen zoals klimaatverandering, natuurbehoud en (over-) consumptie.

 

Kees Verkade
Als eerbetoon aan de gerenommeerde beeldhouwer en jarenlang plaatsgenoot Kees Verkade staat op het Badhuisplein een buitententoonstelling. In de bekende grote lijsten presenteert het museum fotowerk, tekeningen, verhalen en gedichten uit de beginperiode van Verkade als kunstenaar in Zandvoort.

 

Culturele wandeling
Gelijktijdig met de nieuwe tentoonstelling kunt u met de nieuwe versie van de buitenbeeldroute – met fotowerk van de beelden, uitleg en plattegrond – een bezoek aan het museum combineren met een culturele wandeling door Zandvoort. De route is te koop bij het museum, gratis te downloaden of als excursie met gids te reserveren.

 

U bent van harte welkom in het Zandvoorts Museum!

Zandvoorts Museum is geopend:
Maandag en dinsdag gesloten. Woensdag t/m zondag: 11:00-17:00 uur.

www.zandvoortsmuseum.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK