Februari actie: 1+1 gratis naar kunst & cultuur voor alle Amsterdammers

Bezoek als inwoner van Amsterdam de hele maand februari film, muziek, theater en musea in eigen stad en neem gratis iemand mee. Bij aankoop van een kaartje, is het tweede kaartje gratis. En dat bij maar liefst zestig locaties. De actie is bedoeld om alle Amsterdammers te verrassen en aan te moedigen om bekende of onbekende culturele locaties in de stad te (her)ontdekken. Het initiatief is van amsterdam&partners, i.s.m. de Gemeente Amsterdam en de deelnemende (culturele) instellingen.
 
 
Zestig deelnemende instellingen, verspreid over de stad, zorgen samen voor een afwisselend aanbod. Niet alleen welbekende locaties, zoals Eye Filmmuseum, de Hermitage Amsterdam en de Kleine Komedie doen mee, ook minder bekende parels staan op de lijst. Ontdek musea, theatervoorstellingen, concerten of bekijk een blockbuster bij een van de filmlocaties.
 
‘Amsterdam heeft een geweldig aanbod van kunst en cultuur. Dankzij de 1+1 actie kunnen nog meer mensen hiervan genieten. Aan alle Amsterdammers: grijp deze kans om – bijvoorbeeld – iemand te trakteren op een middag in het museum. Of beleef samen met iemand een mooie avond bij dat ene theater dat nog op jouw verlanglijstje staat. Ik wens alle Amsterdammers heel veel succes met kiezen, want het aanbod is enorm.’ Touria Meliani, wethouder Kunst en Cultuur.
 
 
Lekker makkelijk 
De actie is een cadeautje voor alle Amsterdammers. Om het bereik zo groot mogelijk en het gebruik zo makkelijk mogelijk te maken, is het voordeel te verkrijgen via een fysiek voordeelboekje. Het gebruik is simpel! In het voordeelboekje zitten vouchers voor alle zestig culturele instellingen die meedoen aan deze actie. De voucher kan ingeleverd worden bij de locatie of er kunnen online tickets besteld worden. Op de achterkant van de voucher staan de specifieke voorwaarden, want sommige locaties doen mee met beperkt aanbod.
 
In totaal worden er meer dan 225.000 voordeelboekjes verspreid. Ze vallen deels eind januari bij bewoners op de mat en worden ook verspreid samen met de Uitkrant. Daarnaast liggen ze bij OBA’s, onderwijsinstellingen, buurthuizen en andere culturele instellingen. Natuurlijk is het voordeelboekje ook online te verkrijgen. Meer informatie over de actie en de voorwaarden vind je op iamsterdam.nl/1plus1

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK