♪ Op een onbewoond eiland, Klaar voor de start of Wakker met een wijsje ♫ 



Wie is er niet opgegroeid met de liedjes van Kinderen voor Kinderen? Het beroemde kinderkoor bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd met de familiemusical Waanzinnig Gedroomd. Alle grote hits van de afgelopen 35 jaar Kinderen voor Kinderen vertellen een spannend verhaal van Guus, zijn vader Leo en zijn nieuwe schoolklas. Een musical voor de hele familie dus! Want of je de liedjes jaren geleden grijs draaide via een cassette of nu via Youtube mee danst met de nieuwe Kinderen voor Kinderen-hits, Waanzinnig Gedroomd is een feest der herkenning voor jong én oud. 
De hoofdrollen worden gespeeld door tien talentvolle kinderen waaronder de tweelingzusjes Mylène en Rosanne. Zij zongen mee met het kinderkoor en werden later bij het grote publiek bekend door hun deelname aan het Junior Songfestival in 2013. De meiden spelen alle voorstellingen in Haarlem en wisselen de hoofdrol van Zoë af. 



Waanzinnig Gedroomd is op zaterdag 31 januari (15.00 en 19.00) en zondag 1 februari (12.00 en 16.00) te zien in de Stadsschouwburg. En helemaal leuk: in de foyer kan je je eigen muziekinstrument knutselen en na afloop is er een Meet&Greet met de cast!

www.theater-haarlem.nl

foto ©Jan Veenhof

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK