ALTIJD RAECKS

Bij RAECKS is altijd wat aan de hand…, daar begint het tenminste op te lijken en dat is goed nieuws. De vaart zit er bij RAECKS in 2018 goed in! Vanaf 2 maart start RAECKS met elke vrijdag LIVE MUZIEK tijdens de vrijdagmiddagborrel van 17:30 tot 19:30 uur.

Eerst is op vrijdag 2 maart o.a. SPATZS! aan de beurt, in het kader van de Haarlemse Popscene on Tour, met maandelijks twee beginnende bands.

Alle andere vrijdagen worden geprogrammeerd door Ruby Dorsman, met steeds wisselende talenten, singer-songwriters en bands. Van pop tot blues en van funk tot americana. Zie de agenda elders in deze krant. Gratis toegang!

30 JAAR UITkrant Haarlem LIVE

Na de succesvolle kick-off op zaterdagmiddag 24 februari wordt er verder gebouwd naar een bijzondere live muziek & talkshowmiddag in de grand wijnbar van Raecks. De middag heeft nu als titel: NIET MIS IN RAECKS, 30 jaar UITkrant Haarlem LIVE. Hou de zaterdagmiddag in de gaten!

Iets heel anders zijn de debatten, die steeds vaker worden georganiseerd in RAECKS. Zo organiseert de SP op zondag 4 (13:30 – 16:00 uur) en maandag 19 maart (19:30 – 22:00 uur) twee debatten over respectievelijk het armoedebeleid en de sleepwet. Iedereen is van harte welkom om mee te praten. Toegang gratis.

Op woensdag 7 maart (19:30 – 22:00 uur) organiseert de Historische vereniging Haerlem het debat “Toekomst voor Verleden” over Haarlems Erfgoed met bekende deelnemers van tenminste 5 landelijke partijen. Ook hier is iedereen welkom. Toegang gratis.

En er is nog véél meer te doen bij RAECKS, elke woensdag en zaterdag YOGA tot TANGO (zie de agenda in deze krant) en biedt de wijnbar ook talloze mogelijkheden, van proeverij tot wijncursus, bedrijfs– of verjaardagsborrel.

Neem beslist ook een kijkje in de zaal van RAECKS, die met 155m² plaats biedt aan vergaderingen, diners, presentaties, feesten enzovoort.

Hotel Grand Wijnbar Café Raecks

Raaks 1 Haarlem T 023 532 6629

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »