Breed programma maakt Haarlem Cultuur Festival genieten voor iedereen

Overal in de stad barst het van de activiteiten op het gebied van film, muziek, beeldende kunst, dans, erfgoed en theater.

Bekijk previews van voorstellingen en exposities, volg workshops, bezoek  monumenten waar je anders niet naar binnen mag en geniet van al het talent dat Haarlem rijk is. Voor elk wat wils, jong of oud, doorgewinterde cultuurliefhebber of new kids on the block, het  festival biedt voor ieder wat wils.

Muziekliefhebbers kunnen bijvoorbeeld terecht in de Philharmonie, het Patronaat, diverse cafés en winkels voor optredens in alle soorten en maten. Hou je meer van dans dan kom je ook zeker aan je trekken met o.a. Connie Janssen Danst, Joeri Dubbe en Dance & Ballet Company. En voor wie zelf lekker met de voetjes van de vloer wil is er o.a. de Silent Disco.

Op zoek naar verdieping kun je je hart ophalen tijdens de interviewmarathon van Frènk van der Linden ‘023 minuten passie van’, waarin hij o.a. Michael van Praag, Marc van der Linden en Eric Vaarzon Morel het hemd van het lijf vraagt.

Film is er volop in openluchtbioscoop bij de Nieuwe Vide en in de Filmschuur die speciaal voor het Haarlem Cultuur Festival enkele voorpremières vertoont.

Het Frans Hals Museum, De Hallen, Dolhuys, Museum Haarlem, 37PK, en voor de liefhebbers van het prachtige erfgoed in Haarlem zijn er ruimt zeventig monumenten te bezichtigen en duikt het Jopenfestival terug in haar geschiedenis.

Ook de kids worden niet vergeten met o.a. een familie-ontbijt, diverse workshops, kinderfilms en previews van komende kindervoorstellingen.

Festivalhart

Alle activiteiten zijn gratis of tegen sterk gereduceerd tarief te bezoeken. De festivallocaties spreiden zich uit van de binnenstad tot terrein Nieuwe Energie aan de Minckelersweg in Haarlem-Oost. In de Gravenzaal van het Stadhuis is meer informatie te verkrijgen over de Open Monumentendagen. Het hart van het festival klopt in het Toneelschuurcafé waar bezoekers het hele weekend terecht kunnen voor meer informatie over het festivalprogramma, theatertips, live-radio en natuurlijk een lekker drankje. Bekijk het volledige programma op www.haarlemcultuurfestival.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »