CHRISTMAS STOMP FESTIVAL

De Christmas Stomp is een eclectisch festival in de aanloop naar kerst met bands, singer/songwriters en poëzie. Het festival werd voor het eerst georganiseerd in 1998, toen een groep bevriende Amsterdamse muzikanten op het idee kwam om hun eigen alternatieve kerstfeest te vieren.

 

Het festival werd jaarlijks georganiseerd tot na de tiende editie in 2007 het doek voorlopig viel. Vijf haar later werd de de Christmas Stomp nieuw leven ingeblazen en vonden er verschillende edities plaats in De Nieuwe Anita, Paradiso en Zaal 100. Door corona kon het festival de afgelopen twee jaar niet doorgaan, maar om dat goed te maken zal er dit jaar een extra uitbundige editie plaatsvinden, met een spannend en eigenwijs programma in twee zalen.

Nieuw is dit jaar het diner ticket. Voor dit ticket krijg je een vegetarisch kerstdiner van drie gangen en natuurlijk toegang tot het festival.

 

 

Zaal 100, De Wittenstraat 100, Amsterdam

Zaterdag 17 december 2022

Aanvang programma 20.00 uur

Deur open om 19.30 uur

Kaartjes à € 10,- zijn aan de deur verkrijgbaar, in de voorverkoop € 8,79 (inclusief servicekosten), dinertickets zijn € 16,79 (eveneens inclusief servicekosten)

 

Tickets via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/christmas-stomp-22

Facebook-evenement www.facebook.com/events/677584600504617

Instagram https://www.instagram.com/christmasstomp/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK