Dan maar zomerfestival

De echte festivals -zoals Oerol- gaan helaas niet door deze zomer, dus dan maar zo: De Veenfabriek nodigt je uit om mee te spelen en bouwen aan het Dan maar zomerfestival.
Een online festivalterrein vol filmpjes, muziek, korte scènes, huiselijke taferelen en absurde en creatieve experimenten. 
In plaats van op de Terschellingse huurfiets kan je muisklikkend het festival ontdekken. Van het circustentje naar het scheepswrak, van het kampvuur naar de kinderopvang. Je bent van harte welkom, en een polsbandje is niet nodig. 

Vanaf dinsdag 5 mei is er van alles te beleven, dus kom vanaf morgen kijken en luisteren. Je zult zien dat er elke week meer bij komt, dit festival duurt heerlijk lang.


Én we nodigen je van harte uit om mee te maken! Het enige dat je nodig hebt is een telefoon met camera en een creatief idee.
Klik op de + op de plek waar je jouw filmpje graag wilt vertonen. Zo stuur je jouw video naar publiciteit@veenfabriek.nlOm samen te bouwen aan een levend, bewegend document voor deze vreemde tijd. En vooral om er samen ‘dan maar zo’ het beste van te maken deze zomer. Tot op het Dan maar zomerfestival!

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »