De Likt in Poppodium Duycker

Op vrijdag 24 april speelt De Likt in Poppodium Duycker. Sinds de oprichting in 2013 is deze futuristische funk sensatie uit Rotterdam vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat aan het spelen.

Wie het over De Likt heeft, heeft het over de funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten. Dit drietal, dat elkaar op de popacademie leerde kennen, verscheen eind 2013 voor het eerst op de radar en is daar sindsdien niet meer van verdwenen.

In 2015 bracht De Likt hun eerste, self-titeled, album met singles als ‘Ja dat bedoel ik’, en ‘Bloed aan de muur’ uit. Hierop volgde twee jaar  van non-stop touren. Nadat alles in 2017 noodgedwongen stil kwam te staan, kwam De Likt begin 2018 keihard terug met het album ‘De Derde’.  Eind 2019 verscheen de nieuwste singel Ctrl-Alt-Delikt, de single die dezelfde naam draagt als het album dat medio 2020 uitgebracht wordt. In aanloop naar deze release gaat De Likt nog één keer het land door.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.duycker.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »