De WinterParade komt eraan!

Het kan en we willen ook niet anders… De WinterParade komt er weer aan! Het jaarlijkse theater- en muziekfeest is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen en smakelijk hoogtepunt rond de feestdagen. Een traditie voor een veelzijdig publiek en geschikt voor de hele familie.

De koks en de serveersters beklimmen samen met de artiesten de 120 meter lange tafel om jouw maaltijd te bereiden en te serveren. De WinterParade is geen voorstelling, geen chic diner, geen traditioneel kerstfeest. Het is veel meer: de WinterParade is een mengsel van verhalen, ontmoetingen en samenzijn. Hilarisch, aangenaam en internationaal (language no problem). Komt allen tezamen in de Zuiderkerk te Amsterdam of de Grote of St. Bavo Kerk op de Grote Markt in Haarlem!

Ebenezer Scrooge – Verleden, heden en toekomst

Als leidraad dit jaar is er de gezamenlijke verfilming van het wereldberoemde verhaal van Dickens’ Christmas Carol lijkt in deze tijd van materialisme en individualisme weer helemaal op z’n plaats. De goede en slechte kanten van hebberigheid bepalen het wereldbeeld al eeuwen, maar voeren ook juist nu wereldwijd de boventoon. En laat de conclusie nou hét motto van de WinterParade zijn: beleven doe je samen. De klassieke én actuele kerstvertelling van Scrooge voert ons mee in een kleurrijke totaalbeleving waarin we samen eten, dansen, drinken, zingen, een film creëren en genieten van theater en muziek. Als vanouds wordt de avond door de Silent Disco afgesloten met een dansje op tafel.

Data & kaartverkoop

Amsterdam – Zuiderkerk

19 december 2018: try out

20 t/m 22 december 2018

25 t/m 29 december 2018

Haarlem – Grote of St. Bavokerk

4 & 5 jan 2019

Kaarten zijn per 1 november 2018 online te koop via www.winterparade.nl

Entree* € 46,00 / kinderen t/m 12 jaar € 24,50 / CJP € 38,50

Inclusief entree, programma en diner. Drankjes zijn te koop op de avond zelf.

Deur open 18.00 uur, programma & diner 18.30 t/m 22.00 uur, Silent Disco 22.00 t/m 23.00 uur.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »