DECEMBER FEESTMAAND IN HAARLEM

In de decembermaand wordt het weer gezellig in Haarlem. Veel winkeliers, restaurants en culturele instellingen geven op hun eigen wijze invulling aan de december feestmaand en zorgen voor een sfeervolle uitstraling in de donkere wintertijd. Er zijn prachtige tentoonstellingen, Kerstcircus, Anton Pieck Parade, kerstmarkten, concerten, theatervoorstellingen, kinderactiviteiten, kerstsamenzang, kerstdiners en –brunches en extra koopavonden.
 
Anton Pieck Parade
Zaterdag 13 december, 12.00 – 18.00 uur
Een eeuwenoud stukje Haarlem gaat voor één dag terug in de tijd en nodigt je uit om het echte ‘Anton Pieck-sfeertje’ te beleven. Warmoeskwartier (Warmoesstraat en Oude Groenmarkt)
www.antonpieckparade.nl
 
Kerstweekend
Zaterdag 13 en zondag 14 december
In het weekend van 13 en 14 december is de gehele stad in kerstsfeer.  Door de stad heen staan meer dan 200 honderd kerstkramen. Tijdens de markt zijn er verschillende activiteiten die je helemaal in kerststemming brengen, glühwein en warme chocomelk op verschillende plekken in de stad en er klinkt muziek in alle straten.
 
Extra koopavonden
Donderdag 29 november open tot 21.00 uur, vrijdag 30 november open tot 21.00 uur, maandag 3 en dinsdag 4 december open tot 21.00 uur, donderdag 20 december open tot 21.00 uur, vrijdag 21 december open tot 21.00 uur en zaterdag 22 december open tot 21:00 uur
 
3FM Serious Request
Maar het topevenement is natuurlijk het Glazen Huis van 3FM Serious Request dat van 18 tot en met 24 december 2014 staat op de Grote Markt in Haarlem en waar geld wordt opgehaald voor het Rode Kruis. Alle informatie hierover is te vinden op haarlemmarketing.nl/serious-request/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »