Duycker viert Het AllerLaatste Feestje

Het weekend van 17 en 18 juni 2022 viert poppodium Duycker haar langverwachte 10-jarige jubileumfeest met Het AllerLaatste Feestje (HALF). Hét poppodium van de Haarlemmermeer bestaat inmiddels ruim elf jaar en vanwege corona werd een echte viering uitgesteld. Nu het eindelijk weer mag viert het podium met artiesten als Sophie Straat, Memphis Maniacs, Hang Youth, Minor Citizen, Tomba La Bomba, Total Seclusion en vele andere haar jubileum alsof het haar allerlaatste feestje ooit is.

 

 

“Als de afgelopen tijd ons iets geleerd heeft is het wel om elk moment dat we samen van muziek kunnen genieten aan te grijpen” zegt Lotte Lammers, artistiek leider van het podium. “We zijn er erg trots op dat we hét poppodium voor de Haarlemmermeer mogen zijn en dat vieren we graag samen met ons team, ons publiek en natuurlijk de vrijwilligers!”

 

VRIJDAG 17 JUNI Het jubileumfeest trapt af met een bandavond om 20:00 uur op de vrijdagavond. De line-up bestaat uit een mix van gevestigde namen en opkomende acts als Sophie Straat, Hang Youth, Postie, Switchboard, Minor Citizen, Total Seclusion en Lifeblood. Een avondje met eerlijke teksten, beukende rock, fijne pop, surf punk en veel meer smaken.

 

ZATERDAG 18 JUNI De tweede avond staat vanaf 20:30 uur in het teken van Memphis Maniacs Productions. Zelf vormen de masters of mash-up voor deze avond de band The Ones That Got Away. De band Tomba La Bomba staat garant voor dubieuze disco en twisted house mixes waarna DJ Wannabe A Star de avond afsluit met haar energieke ‘booty shaking’ sound. Een non-stop, live electronic music experience.

 

“Tijdens HALF staat er een gevarieerd programma waarmee we hopelijk een grote groep mensen in de Haarlemmermeer bedienen” vertelt programmeur Onno Blom. “Door heel divers te programmeren trekken we ook een divers publiek. Een programma maken waar iedereen van kan genieten is dus het doel. We hebben voor ogen dat de vrijdagavond een avond wordt om onder het genot van een biertje gevestigde en lokale acts te ontdekken. Terwijl de zaterdagavond echt een avond dansen wordt voor jong en oud”.

 

Losse tickets zijn verkrijgbaar voor beide dagen en er is een festival passe-partout met korting beschikbaar voor beide dagen. Meer info, prijzen en tickets via duycker.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK