Duycker’s najaar staat voor iedereen klaar

Na een periode van verplaatsen en verschuiven is nu het volste seizoen ooit aangebroken bij Duycker. Het podium streeft altijd naar zoveel mogelijk diversiteit en dat resulteert dan ook in een gevarieerde agenda. “We zijn heel trots op het aankomende seizoen” zegt programmeur Onno Blom. “Dat komt door de afwisseling tussen opkomend en gevestigd talent en de diversiteit in de verschillende muziekstijlen die we kunnen aanbieden. Het is echt ‘voor ieder wat wils’.”

 

In de najaarsladder die deze week is verschenen kan het podium maar een kleine selectie kwijt van alle concerten die geprogrammeerd staan. In het genre blues/jazz staan bijvoorbeeld Ian Siegal, Jordan Matthew Young en Leif de Leeuw benoemt. Het podium verwacht dit najaar tributes aan o.a. Queen, Johnny Cash en David Bowie. De wat onbekendere genres als metal, punk en reggae worden niet overgeslagen want daar staan o.a. Mark Foggo, Rootsriders, Marky Ramone en X-raiders geprogrammeerd. Maar ook sfeervolle folk- en americanaconcerten van Skerryvore, Robin Borneman, De Kift en Pater Moeskroen passeren naast pop- en rockconcerten van De Dijk, Blaudzun, Tim Akkerman en The Chameleons. Alsof het nog niet genoeg is komen de dansfeesten 40UP en de Rollerdisco voorbij naast grote hiphop namen als Grandmaster Flash en Stereo MC’s. “Het is gewoon teveel om op te noemen” lacht Blom.

 

“Het is gewoon teveel om op te noemen”

 

Of de voorkeur nu uitgaat naar goede oude hits van vroeger, lekker rustig geniet van de heerlijkste concerten of naar een fijn dansfeest; het wordt moeilijk kiezen! De najaarsladder is gratis mee te nemen bij Duycker en Duyckercafé. Bekijk het volledige najaar via www.duycker.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK