Er klinkt weer muziek in Duyckercafé

Vanaf deze week is Duyckercafé, het café van poppodium Duycker, iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 17:00 tot 22:00 uur. Het is ruim drie maanden geleden dat er livemuziek uit Duyckercafé klonk en daar komt nu gelukkig weer verandering in.

“We zijn onwijs blij dat we onze deuren kunnen openen en dat we livemuziek mogen bieden. Hoewel het een uitdaging blijft om programmering neer te zetten binnen de beperkingen en maatregelen is het weer een stap in de goede richting” zegt café-coördinator Robbert-Jan Meijer.

Samen met de programmeurs van het podium zet Meijer maandelijks een muzikaal programma neer. Zo kan het publiek op donderdagavond regelmatig genieten van gratis livemuziek in uiteenlopende genres en de eerste zaterdag van de maand staat altijd in het teken van nostalgische krakend vinyl.

 

In februari staan de eerste data weer in de agenda! Aanstaande vrijdag 5 februari wordt het stof uit de boxen van het café geblazen tijdens Vinyl Night. Op donderdag 17 februari maakt het publiek kennis met nieuw talent bij De Spingplank en op donderdag 24 februari speelt de rootsband Everyone is Guilty een set tijdens Duycker Americana. De gratis programmering in Duyckercafé is te vinden in de concertagenda van poppodium Duycker via www.duycker.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK