Extra opening Draaiorgelmuseum Haarlem op zaterdag 29 augustus

Omdat veel mensen dit jaar vakantie in eigen land vieren, zal het Draaiorgelmuseum in Haarlem vaker geopend zijn voor publiek en veel bezoekers hebben al op de extra middagen op 1 en 15 augustus van de orgels kunnen genieten.

 

Daarom zal het museum, naast de normale zondagsconcerten die het museum elke week heeft, ook op zaterdag 29 augustus extra geopend zijn.

 

U kunt doorlopend genieten van prachtige orgelklanken en u komt meer te weten over de geschiedenis van onze museumcollectie die uit liefst 14 straat-, dans- en kermisorgels bestaat.

Kinderen kunnen aan het kleinste orgel uit de collectie, de Mariëlle, draaien en zij krijgen een echt orgeldraaiersdiploma mee naar huis.

 

Op zoek naar een leuk uitje? Kom genieten van ons straatorgel de “Jupiter” uit 1900 of het 9 meter lange en 6 meter hoge “Kunkelsorgel” uit 1909.

Het museum is, zowel op zaterdag 29 augustus als op de reguliere zondag, geopend van 12:00 tot 18:00 uur en het is te vinden aan de Küppersweg 3 in de Waarderpolder. Voor fietsers en wandelaars is het museum eenvoudig te bereiken via de (nieuwe) Figeebrug.

De entree is vrij.

 

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Op onze website vindt u meer informatie: www.draaiorgelmuseum.org.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK