Finale Grachtenfestival Conservatorium Concours

Op zondagmiddag 13 februari vindt de finale van het 20e Grachtenfestival Conservatorium Concours plaats. Deze kun je online bijwonen via het YouTube-kanaal.

 

Alle Nederlandse conservatoria zijn uitgenodigd jonge musici te nomineren. Uit de 12 presentaties die geselecteerd waren voor de voorrondes op 28 november j.l. zijn er 6 – solo musici of ensembles – door naar de finale.  

De finale belooft een gevarieerde ochtend te brengen waarin deze getalenteerde musici een kort programma mogen brengen van 15 minuten, waarna de 5-koppige jury onder leiding van klarinettist Frank van den Brink de moeilijke taak heeft een winnaar te kiezen. Deze winnaar zal optreden tijdens de jubileum-editie van het Grachtenfestival 2022, op radio en televisie en zal op theatertournee door Nederland gaan in seizoen 2022-2023. 
 
De livestream van deze finale is op zondag 13 februari tussen 11.00u en 14.00u vanuit de Bernard Haitinkzaal in het Conservatorium van Amsterdam. De presentatie is in handen van radiopresentator Ab Nieuwdorp. Geniet van een ochtend vol klassieke muziek en maak kennis met het talent van morgen. 

 

Foto Melle Meivogel

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK