Genieten van theater tijdens Schalkwijk aan Zee op 6 september

Op zondag 6 september vanaf 12.00 uur start het festival aan de Molenplas met optredens van bekend en minder bekend talent uit Haarlem en omgeving met daarnaast diverse activiteiten voor jong en oud.

Er is een brede programmering met bands, gratis workshops en een creatieve en culturele markt. Verder zijn er kinderworkshops, Billy’s Playground en is er een leuk aanbod aan wateractiviteiten.

De Revert95 Skatecontest biedt skatetalent de kans om hun kunsten te vertonen aan de bezoekers van het evenement in het Haarlemse Schalkwijk. Jeugdtheatergezelschap Unieke Zaken komt naar festival Schalkwijk aan Zee, in een tot theater omgebouwde vrachtwagen, met de 6+ voorstelling De Vliegende Gek. Een intiem en spannend avontuur over de legendarische reis van waaghals Charles Lindbergh.

Toneelschuur, Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem verzorgen de volledige programmering van de theatertent. Tussen 13.00 en 18.00 uur vinden er diverse optredens plaats van o.a. cabaretier Maarten Ebbers, vocalist Paul van Utrecht (Frommermann), accordeonist Vincent van Amsterdam en jongeren van Toneelschuur Producties met Starring# en een jazzconcert LOUIS! met vier geweldige muzikanten.

Daarnaast is er een jeugdtheatervoorstelling 6+ in een omgebouwde vrachtwagen en vindt op het hoofdpodium de bekendmaking plaats wie de kinderrollen in Scrooge2015 Loes en Marlie gaan vervullen.

Toegang tot het Schalkwijk aan Zee Festival is gratis. Meer info: www.schalkwijkaanzee.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK