Happy Hardcore in de Melkweg

Op 18 november vindt in de Melkweg Amsterdam voor het eerst het nieuwe dancefeest ‘Everybody Happy!’ plaats: het feest dat mensen terugbrengt óf kennis laat maken met de happy hardcore van toen en nu. Op het podium de Party Animals die op deze avond ook hun vinyl ‘Greatest Hits’ album presenteren, Flamman & Abraxas, Mojo Fyre, Dr. Rude en het debuut van de Hakkende Manne.

 

De organisatie belooft bezoekers een ‘dikke smile op hun smoel’ en een feest vol hits uit de hoogtijdagen van de Happy Hardcore, Oldeskool en Gabber, maar ook een aantal verrassingen. Op het podium zijn namelijk, naast grote namen zoals Party Animals, Flamman & Abraxas en Dr. Rude een aantal opkomende acts te zien zoals Mojo Fyre, en is er het debuut van de Hakkende Manne met een knipoog naar Hakkuhbar en de Raggende Manne.

 

 

Het wordt dus een nachtje ouderwets raven: het publiek kan zich klaarmaken om stuiterend en lachend de nacht in te gaan en door te gaan tot in de kleine uurtjes.  Deze eerste editie van ‘Everybody Happy!’ in de Melkweg is er voor alle mensen die zin hebben in een vet feestje met een grote glimlach.

 

Tickets zijn te koop via de site van de Melkweg Amsterdam

 

Foto: de nieuwe generatie Party Animals

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK