Herbeleef Nirvana MTV Unplugged in Duycker

Op zaterdag 28 augustus om 20:00 uur speelt de tributeband Captain Albatross het bekende MTV Unplugged concert van Nirvana uit 1993 exact na in Poppodium Duycker. De band speelt alle nummer van dit concert volgens de originele setlist en, net als bij Nirvana in ’93, wordt de band uitgebreid met een cellist en zal de aankleding bestaan uit vergelijkbare kaarsen en bloemen. Koop nu nog tickets voor dit concert en waan je even terug in de tijd.

 

Het concept van MTV Unplugged ontstond om akoestische optredens ten gehore te brengen. Dit was een uitgelezen kans voor Kurt Cobain en zijn bandleden om te laten zien dat ze niet alleen een harde grungeband waren. Dat akoestisch optreden niet hun dagelijkse bezigheid was bleek en mede daarom ging dit concert de boeken in als een legendarisch Nirvana concert. Zeven maanden na de dood van Cobain bracht Nirvana het gelijknamig album uit.

 

Tickets voor deze integrale uitvoering van Captain Albatross Nirvana Tribute in poppodium Duycker zijn verkrijgbaar via www.duycker.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK