I Love Xmas grootste kerstshow in Haarlem ooit

De makers van de grootste kerstshow, die ooit in Haarlem te zien is, pakken flink uit. Theatergroep Eglentier benaderde het Heemsteeds Philharmonisch Orkest, Danshuis Haarlem én de Philharmonie Haarlem om heel Haarlem eens flink in hogere kerstsferen te brengen. Bij I Love Xmas op 21, 22 en 23 december is de grote zaal van de Philharmonie één grote kerststal en kan er volop gefeest worden.
De regie van deze productie ligt in de vertrouwde handen van Marcel Kragt. Volgens de theatergroep weet Kragt van deze voorstelling weer een hilarisch hoogtepunt van het theaterseizoen te maken.
Kerstfeest der herkenning
Het wordt een vrolijke meezingvoorstelling voor jong en oud. Alle kerstnummers in de show worden in speciale orkestarrangementen gebracht. I Love Xmas staat bol van goede en foute kerstnummers door de jaren heen. In deze show worden verschillende kerstverhalen door elkaar heen verteld. De kerstman heeft het geloof in Kerstmis opgegeven en krijgt, net als Scrooge op Kerstavond bezoek van een aantal geesten. Alsof dat nog niet genoeg is smeken Jozef en Maria hem voor een slaapplaats. Daarnaast brengen de drie koningen cadeautjes voor het pasgeboren kind. Of zijn het toch de drie koninginnen? Volgt u het nog?
Stoelen eruit en horecapunten erin
De Philharmonie wordt omgetoverd tot een grote kerststal waarbij van alles te beleven valt. De stoelen gaan uit de grote zaal vandaan, zodat er gedanst kan worden. Er komen horecapunten in de zaal. Meezingen is niet verplicht, maar wel onontkoombaar.
I Love Xmas – The Symphonic Edition speelt op 21, 22 en 23 december om 20.30 uur in de Philharmonie, Lange Begijnenstraat 11. Kaarten en groepsarrangementen zijn te reserveren via www.theater-haarlem.nl of aan de kassa van de Philharmonie.

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »