Jazz Orchestra of the Concertgebouw organiseert Bootcamp voor jonge muzikanten

Het jazzorkest gaat op zoek naar de bigband musici van morgen onder leiding van componist, bandleider en musicus Maartje Meijer. Aanstormend muzikaal talent tussen de 12 en 18 jaar kan zich inschrijven voor de JONG JOC Bootcamp in het paasweekend.

 

De bootcamp bestaat uit een lang weekend vol muziek, in de vorm van repetities, masterclasses door musici uit het orkest en jamsessies. De bootcamp vindt plaats van 7 tot 10 April in het Akoesticum te Ede. Na het bootcamp weekend vormen de deelnemers een jaar lang het JONG JOC, waarmee enkele concerten door Nederland zullen volgen.

Zonder nieuwe generatie, geen nieuwe jazz. Het genre blijft zich ontwikkelen doordat telkens nieuwe musici hun eigen ideeën toevoegen aan de muziek. Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw hecht daarom waarde aan talentontwikkeling en hoopt daar met de jong-talent bigband JONG JOC, en de bijbehorende JONG JOC Bootcamp aan bij te dragen.

Bespelers van álle instrumenten worden aangemoedigd zich in te schrijven voor de JONG JOC Bootcamp. Op 1 Maart 2023 sluiten de inschrijvingen en na een selectieproces worden de definitieve deelnemers gekozen. Het aanmeldformulier en meer informatie is te vinden op www.jazzorchestra.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK