Kleverparkfestival

Op zaterdag 24 mei grijpen de winkeliers en ondernemers van het Kleverpark de 30ste editie van de Kleverparkdag aan om buurtbewoners en klanten te laten weten dat zij het belangrijk vinden duurzaam te ondernemen en duurzame relaties aan te gaan. Tevens krijgt dit evenement een nieuw jasje en een nieuwe naam: Kleverparkfestival. Al dertig jaar lang organiseren de winkeliers en ondernemers van het park dit festival. Sommigen waren daar vanaf het begin bij, dat is heel bijzonder.

Deze dag is inmiddels uitgegroeid tot een heus festival:
Muziek, horeca, rommelmarkt, kinderactiviteiten en een ambachtelijke markt met kwaliteitsproducten kenmerken het festival.

In het Kleverpark tref je kleine, gezellige winkels die persoonlijke benadering en kwaliteit bieden. Trouwe buurtbewoners die dit weten te waarderen vormen hun bestaansrecht.
Op zaterdag 24 mei nodigen de winkeliers en ondernemers iedereen uit voor de 30e editie van de Kleverparkfestival. Het Kleverpark zal die dag omgetoverd worden tot een waar festivalterrein, met de welbekende rommelmarkt, een foodmarkt, muziek, dans en talloze kramen. Het belooft een groot feest te worden met veel gezelligheid en leuke activiteiten voor de kids.

Samen duurzaam
De organiserende ondernemers doen dit jaar iets extra voor hun klanten en de prachtige omgeving, daarom is er dit jaar gekozen voor het thema SAMEN DUURZAAM. Iedereen wordt daarom gevraagd om zoveel mogelijk met de fiets te komen, er is een bewaakte fietsenstalling, er wordt gezorgd voor gescheiden afvalbakken en de catering is waar mogelijk biologisch en fairtrade. Er is oa. informatie te vinden over zonnepanelen, Dopper (het duurzame waterflesje)geeft acte de présence, je kan een proefrit maken in een elektrische auto.

Kinderrommelmarkt
Duurzamer kan het bijna niet: hergebruik van spullen! In de straten rond de Kleverparkweg is weer ruimte gemaakt voor een kinderrommelmarkt, Voor € 7,00 kopen mini ondernemers bij kantoorvakhandel De Ruyter een dagvergunning. Bij een opgeruimde plaats krijgen zij na afloop € 2,00 retour. Zo zijn we samen Duurzaam.

Specialiteit op de Kleverparkfestival is natuurlijk de kinderkaart, voor €5,00 kunnen de kids zweven in de zweefmolen, knuffelen op de kinderboerderij, grabbelen in de grabbelton en een cadeautje of iets lekkers ophalen bij de diverse winkeliers. Voor de volwassenen ligt er dit jaar een nieuwe uitdaging nl. Linedancing, samen dansen. In no time leer je een aantal danspassen waar je de rest van je leven mee uit de voeten kan! Op de kramen vind je ambachtelijke en homemade streekproducten, wijnen, keramiek, sieraden, hamamdoeken, exclusieve woondecoraties en informatie over de culturele evenementen in de buurt deze zomer.

Het is heerlijk slenteren en proeven tussen de vele stuk voor stuk bijzondere kramen. Het Kleverparkfestival is een initiatief van Ondernemersvereniging Kleverpark.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »