Korenbattle in Philharmonie Haarlem

Op 17 maart a.s. vindt in Philharmonie Haarlem de Korenbattle plaats. Presentator van de dag Dieuwertje Blok en jurylid Jeroen Kramer nodigen in een video alle kinderen in Kennemerland van groep 5, 6 en 7 uit om mee te doen aan deze Korenbattle. Samen met studenten van de Pabo gaan ze aan de slag met hun favoriete liedjes. Op 17 maart is er plek voor 12 koren op het grote podium van de Philharmonie. Klassen kunnen zich opgeven vóór 8 maart a.s. via www.korenbattle-haarlem.nl

 

Op 30 juni 2021 ondertekenden 40 organisaties uit de regio het MuziekAkkoord Zuid-Kennemerland met als doel om goed muziekonderwijs voor alle leerlingen in Zuid-Kennemerland mogelijk te maken. De eerste concrete activiteit die hieruit voortvloeit is de Korenbattle op 17 maart a.s. in Philharmonie Haarlem.

 

De Korenbattle wordt georganiseerd door de Wereldmuziekschool en Hart in samenwerking met Pabo Inholland en Philharmonie Haarlem voor alle scholen uit de regio. Het doel is om zoveel mogelijk kinderen uit Zuid-Kennemerland te laten ervaren hoe het is om in een echte concertzaal te mogen zingen. Pabo Inholland is kartrekker van dit project en benadert scholen, zorgt voor een begeleidende band, regelt stagiaires voor de productie en pabostudenten die met hun stageklassen de liedjes instuderen. Philharmonie Haarlem stelt de zaal en personeel beschikbaar. Hopelijk is een nieuwe traditie in de regio geboren en zullen meer activiteiten volgen.

Wat Koren Battle
Waar Philharmonie Haarlem
Wanneer donderdag 17 maart 2022
Mede mogelijk gemaakt door Philharmonie Haarlem, Pabo Inholland Hogeschool Haarlem, Hart, de Wereldmuziekschool en Méér Muziek in de Klas.
Informatie & aanmelden www.korenbattle-haarlem.nl

 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK