Lindsay Beaver & Brad Stivers Band ft. the Ciggaar Brothers

De eerstvolgende editie van Haarlem Blues Club is zaterdag 7 mei 2022 met Lindsay Beaver & Brad Stivers Band ft. the Ciggaar Brothers, respectievelijk uit Canada, Amerika en Nederland. Kaarten kosten €20 en de zaal gaat om 19:30 open.

 

Wanneer soul-zingende drummer, songwriter en bandleider Lindsay Beaver het podium betreedt maakt ze meteen een onvergetelijke indruk. Ze staat vooraan bij haar drumstel en zingt elk nummer vanuit het diepst van haar ziel. Ze brengt blues, R&B en old school rock ‘n’ roll met punk rock energie, en zingt met een stem boordevol attitude en soulfulness.

Haar soulmate Brad Stivers is, net als Lindsay zelf, ook een ongenaakbare entertainer met een prachtige gitaarsound en is daarnaast gezegend met een prachtige stem. Als ze samen zingen is het al helemaal magisch.

Alligator Records president Bruce Iglauer is verheugd om haar in de gelederen op te nemen. “Ik ben zeer verheugd om Lindsay Beaver te verwelkomen in de Alligator Records familie. Ze is een groot jong talent. Haar songs roepen de geest op van 1950s en ’60s R&B en blues, maar haar zang en spel geven ze een rauwe, rockende punk energie. Haar muziek zit vol onverbloemde emotie en kracht.”

Lindsay zal een deel van de show zelf drummen en zingen en maar ook gitaar spelen en zingen. Aangevuld met de ever-steady ritmesectie in de hoedanigheid van Darryl Ciggaar op drums en Dusty Ciggaar op bas hebben we hier weer een dijk van een band te pakken. Get your vitamins!

 

https://www.haarlembluesclub.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK