LOWLANDS FREE:UNITED 21 + 22 + 23 augustus in je woonkamer!

Lowlanders! Dachten jullie nou echt dat we LL20 zomaar voorbij laten gaan? No way! Op 21 + 22 + 23 augustus 2020 ontketenen we de potentieel allergrootste Lowlands ooit: Lowlands free:united.

 

Lowlands Paradise is namelijk meer dan een festivalterrein; Free State of LLow is een state of mind. En daarom trekken we dit jaar de wijde wereld in. Wat heet: we nemen heel Nederland over, want ruimte is in deze coronatijden immers een bikkelharde eis voor evenementen die niet in een vliegtuig passen.

 

HOE DAN?

Wij zorgen voor het entertainment, jullie voor het feest. Business as usual dus, maar dan in het comfort van je woonkamer, achtertuin of stamkroeg. In LL-stijl natuurlijk, want hier staan online banners, vlaggen en andere extra partypower voor je klaar. Wat je ook gaat doen, zorg in ieder geval dat jouw eigen Planet Paradise 100% coronaproof is – anders kon Lowlands free:united wel eens onze laatste editie zijn.

 

 

READY TO RUMBLE?

Dan gaan we op 22 en 23 augustus samen met 3FM en VPRO 3voor12 plankgas los, live vanuit ons hoofdkwartier in de Melkweg. Op vrijdagavond 21 augustus beginnen alvast met de ArmadiLLow en op zaterdag en zondag gaan we volledig aan. Via www.3fm.nl/lowlands tune je het hele weekend in op een ramvolle live-uitzending met 360 graden LLowfun, waaronder exclusieve livesessies, interviews en LTV- gekkigheid, gepresenteerd door Justin Verkijk en een zeecontainer vol 3FM-dj’s waaronder Eva Koreman, Tim den Besten en Sagid Carter.

Maar er is meer. We lanceren meerdere snorrende streams en interactieve Zoomboxen, waar je kunt aanhaken voor het maximale Lowlandsgevoel. Zo krijgen legendarische Lowlandsshows een eigen stream, net als pre-taped optredens van acts uit de line-up van LL20. En yoga dan? Literatuur, comedy en wetenschap? Virtueel afdansen in ArmadiLLow tot in de vroege uurtjes? Check, check, en check! Alleen de pannenkoeken moet je zelf bakken.

Het volledig programma en het blokkenschema wordt binnenkort bekendgemaakt.
 
Wil je zelf shinen als een supernova in de line-up van Lowlands free:united? Stap dan op de virtuele planken van de Free:United Open Stage van Rabobank. Via een Zoom-verbinding laat je hier live aan een hooggeëerd publiek zien wat je in huis hebt. Dus speel je in een band, maak je de beste grappen, dans je de sterren van de hemel of heb je een ander talent; meld je hier aan
 

CHECK IN

3FM en de VPRO 3voor12 doen uitgebreid verslag van Lowlands free:united via 3fm.nl/lowlands, NPO 3FM en 3voor12. Een week later kun je bij VPRO TV op NPO3 op 29 augustus samen met Sagid Carter als vanouds flashbacken naar alle highlights. Bovendien gaan de dj’s van 3FM op zaterdag en zondag het land in om jullie zelf georganiseerde Lowlandsfeestjes persoonlijk -en op anderhalve meter afstand- uit te checken en nog toffer te maken dan ze al zijn. Ze nemen spectaculaire verrassingen mee, dus beter hou je je camera en oordoppen klaar. We zijn megabenieuwd wat jullie plannen zijn, dus laat ons via 3fm.nl/lowlands vooral weten hoe jouw LLowparty er straks uit gaat zien. Anderhalvemeter-Alpha’s, handgelcocktailbars, mondkapjesmeezingfestijnen, een silent disco met DJ Van Dissel & MC Irma; kom maar op!

 

LOWLANDS POLSBANDJE

Wat is Lowlands zonder je polsbandje? Vanaf vrijdag 14 augustus kun je bij 10 vestigingen van America Today op vertoon van je ticket het officiële Lowlands polsbandje ophalen. Duik dan meteen in de speciale LL20 merchandise collectie die we samen met America Today hebben gemaakt. Zo kom je helemaal LLowstylish op je eigen Lowlands feest! De Lowlands collectie is vanaf 14 augustus een week online beschikbaar via America Today en in deze 10 stores. Limited stock only! 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK