Meer Jazz Café: Boris van der Lek en het Amsterdam Jazz Trio

Op 15 mei zijn de jazzliefhebbers – en iedereen die de zondagmiddag op een gezellige en ongedwongen wijze wil doorbrengen – van harte welkom in het Meer Jazz CaféMuzikale gasten zijn het Amsterdam Jazz Trio en tenorsaxofonist Boris van der Lek.

 

Pianist Jochem Braat, drummer Tijn Jans en bassist Adrie Braat, samen het Amsterdam Jazz Trio, zijn ervaren jazzmusici van divers pluimage. Hun verschillende muzikale achtergronden en ieders persoonlijke inbreng leiden tot unieke combinaties van klank en ritme, en tot een smaakvolle muzikale eensgezindheid.

Het trio treedt in het Meer Jazz Café op met tenorsaxofonist Boris ‘The Breeze’ van der Lek, een van Nederlands bekendste ‘tough tenors’. Hij toerde over de hele wereld en speelde met internationale grootheden als Harry ‘Sweets’ Edison, Buddy Tate, Joe Pass, en nationale helden als Jules Deelder, Herman Brood, Golden Earring en nu met het Amsterdam Jazz Trio. Samen brengen zij vette swingende en lekker dansbare jazzmuziek.

Het optreden is van 15.30 uur tot 18.00 uur, de toegang is gratis (al is er geen enkel bezwaar tegen een financiële bijdrage), er is parkeerruimte en u kunt vrij in- en uit lopen.

 

‘Fokker Event Centre’

IJweg 1094 in Hoofddorp.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK