Meer Jazz Café: Jonny Boston Quartet

Na een viertal eerdere pogingen welke geblokkeerd werden door de beperkingen is het nu dan eindelijk zover. Het Jonny Boston Quartet speelt op 20 februari in het Meer Jazz Café.

 

Ongetwijfeld doet Meer Jazz veel liefhebbers een plezier met deze energieke Engelse allround  musicus, die tal van prijzen op zijn naam heeft en die onmiskenbaar gepokt en gemazeld is in de classic jazz. Classic jazz van de bovenste plank, wel te verstaan.

Het klarinet- en tenorspel van bandleider Jonny Boston en zijn zang zijn hartverwarmend en het kwartet vormt een consistent geheel dat het brede repertoire met groot gemak etaleert. Op piano Mark van der Feen, op stringbas Pierre Dunker en Tom Nieuwenhuijse is de slagwerker.

 

Dit Meer Jazz Café wordt gehouden op zondagmiddag 20 februari in De Rustende Jager, Venneperweg 471 te Nieuw-Vennep. Het concert begint om 15.30 uur en duurt tot 18.30 uur. De toegang tot het optreden is gratis en de deuren gaan om 15.00 uur open. Alle dan geldende RIVM richtlijnen worden gerespecteerd.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK