Meer Jazz Middag met Wouter Kiers

In juli en augustus presenteert Event Center Fokker in samenwerking met Meer Jazz twee Meer Jazz Middagen (niet te verwarren met de Meer Jazz Café’s). Het programma van de eerste middag – op zondag 26 juli – is gelijk een schot in de roos.

 

Ongetwijfeld zullen de vele liefhebbers van het kwartet van de ronkende tenorsaxofonist Wouter Kiers de weg naar Fokker weten te vinden. Het enerverende spel van deze ‘tenor hunk’ en zijn muzikale maten staat borg voor een grandioze swingende middag. Kiers, een graag geziene musicus bij Meer Jazz, is bepaald geen onbekende in de Nederlandse jazzwereld. In de ruim vijfendertig jaar dat hij op het podium staat heeft Wouter Kiers zich ontwikkeld tot een allround musicus met een duidelijke voorkeur voor een mix van jazz, blues, funk en rock ‘n’ roll. Veel furore maakte hij met ‘Blood, Sweat & Kiers’, en van de eerste tot de laatste swingende noot weet ook de huidige topformatie het publiek aan zich te kluisteren.

 

Het optreden in het Fokker Event Center, IJweg 1094 te Hoofddorp, is van 15.30 uur tot 18.00 uur. Iedereen is welkom vanaf 15.00 uur. De doorlopende toegang is gratis en er is voldoende – eveneens gratis – parkeergelegenheid. Aansluitend is er voor de liefhebbers een voortreffelijk buffet à € 21,00 per persoon. Alle dan geldende RIVM voorschriften worden gerespecteerd.

 

De volgende Meer Jazz Middag is op 30 augustus, dan met ‘Something About Sanna’ met speciale gast altsaxofonist Bart Wirtz.

 

www.meerjazz.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK