Nieuwe locaties en over de 100 activiteiten tijdens Haarlem Cultuur Festival 2017

Op 9 en 10 september barst het Haarlem Cultuur Festival los. Met meer dan 100 activiteiten op 37 locaties laat Haarlem zich twee dagen lang van haar meest culturele kant zien.

Gratis
De Philharmonie en de Toneel- en Filmschuur zetten hun deuren open voor publiek en hebben een uitgebreid programma vol theater, muziek, dans, film, lifestyle en workshops. Musea zoals De Hallen Haarlem, het Teylers Museum, Het Dolhuys en het Archeologisch Museum zijn het hele weekend gratis te bezoeken. Hart heeft op zaterdag een open dag met een gevarieerd programma met workshops en optredens. Volop aanbod voor jong en oud dus.

Diverse theater- en dansgroepen trekken door de stad en het publiek wordt verrast met optredens van singer-songwriters, dichters, dansers en theatermakers op onverwachte plekken als galeries, binnentuinen, hofjes en in monumenten. Ook voor kinderen is er een uitgebreid programma met voorstellingen in Theater Elswout en Kindertheater de Toverknol, een dansmiddag door Dance & Ballet Company in Theater Rievel en op zondag een gezellig programma met gratis films, previews van jeugdvoorstellingen en workshops in de Toneelschuur.

Programma

Het volledige festivalprogramma staat op www.haarlemcultuurfestival.nl. Hier kun je ook jouw persoonlijke blokkenschema samenstellen. Het gedrukte programmaboekje is o.a. verkrijgbaar bij VVV Haarlem. In de Gravezaal van het Stadhuis is tijdens Haarlem Cultuur Festival van 12.00 tot 17.00 de informatiestand van Haarlem Cultuur Festival, waar eveneens programmaboekjes verkrijgbaar zijn en waar het publiek langs kan komen voor meer informatie en programma keuze hulp.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »