Ondergrondse theaterstukken in centrum van Haarlem
Theatergroep Eglentier neemt publiek mee op theatrale wandeling door de stad

Een komedie in de kerkers van het stadhuis? Een drama over de ondergrondse? Of een moderne dans op undergroundmuziek? Het zou zomaar kunnen bij deze ondergrondse theaterwandeling.

Theatergroep Eglentier neemt het publiek mee op avontuur door de krochten van de stad. Samen met Dansgroep Haarlem maakt Theatergroep Eglentier een aantal korte voorstellingen op historische locaties in het centrum van de stad. Het publiek wandelt vervolgens een route van voorstelling naar voorstelling, van locatie naar locatie. Soms ligt de locatie in het verlengde van het stuk, een andere keer wordt juist het contrast gezocht. Steeds zal de locatie een actieve rol spelen in de voorstelling. Regisseurs Sander van der Brink, Marcel Kragt, Marianne Narold en Pieter Tiddens, schrijver Jos Ahlers en choreograaf Haya Maëla laten u verrassen in een ondergronds avontuur.

De voorstellingen zijn op 15, 16, 17, 22, 23 en 24 mei 2015 en starten om exact 20.00 uur vanuit de Philharmonie. Kaarten zijn uitsluitend te bestellen op www.eglentier.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK