Ook in CAFÉ STIELS wordt gejazzed & more!

Ook in het meest toonaangevende muziekcafé van Haarlem – maar liefst 6 avonden per week live muziek – wordt gejazzed & more tijdens Haarlem Jazz & More. Uitbater en programmeur Joost van Rijmenam trapt woensdag 17 augustus af met niemand minder dan Joel de Tombe en zijn Performer Collective. Joel is sinds 1999 profmuzikant en speelt momenteel met deze formatie op grote evenementen door heel Nederland.
Donderdag 18 augustus: GCool & the Brothers – popsoul & latin. “Music is good for your mind, body and soul” is zijn motto! G-Cool is ruim dertig jaar actief in live feest- en partymuziek. Hij beheerst de stijlen van soul, socca, funk, disco, reggea als geen ander. Partytime guaranteed!
Lorrèn deed als elfjarige al mee met het Junior Song Festival en kwam in de top 10 terecht. Ze richtte de band The Jetts op en besloot twee jaar later verder te gaan als solozangeres. Haar muziek is een combinatie tussen Jazz, Soul en Pop. In 2015 brengt de zangeres haar debuutsingle ‘The Game Of Love’ uit, ze is dan 22 jaar. En op vrijdagavond 19 augustus in Cafe Stiels! Zoals het een goed muziekcafé betaamt is de afsluiter van Haarlem Jazz & More, zondagavond 21 augustus, een liveshow-surprise. En we kunnen er op vertrouwen dat het een gezellige supersessie op niveau wordt, zoals we dat kennen van Jazz, Rhythm & Blues Café Stiels!

www.stiels.nl en ook op Facebook

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK