Openluchttheater Caprera augustus:

Zo 9 aug Katzenjammer
Folk met veel pit uit Noorwegen, dat is Katzenjammer. De live shows van de band pakken je bij je lurven, zonder enige moeite worden de instrumenten verwisseld en bezitten ze een energieke uitstraling vanaf het podium.

Do 13 aug Internationaal Danstheater – Crazy Blues
De prachtige en intense dansvoorstellingen van het Internationaal Danstheater zorgen altijd voor betoverend mooie avonden in Openluchttheater Bloemendaal. In de dansvoorstelling Crazy Blues brengt het Internationaal Danstheater een eerbetoon aan het prachtige repertoire van Blueswomen in het bijzonder en de Blues in het algemeen. Een mix van modern ballet, aangevuld met jazz. 

Vr 14 aug Dolf Jansen & Hanneke Drenth
Hanneke Drenth trad 12 jaar op met ‘De Dames voor na Vieren’ en gaat voor het eerst solo. Dolf Jansen trad jaren op met vakbroeder Lebbis en maakt nu alweer zijn 14e soloprogramma.

Zo 16 aug VET kindercabaret (5+) – VETter dan VET!
Ze waren al Vet. Maar nu zijn ze Vetter dan Vet! Over het telefoongebruik van je ouders. Over kattenkwaad van schapen op de kinderboerderij. VET onderzoekt hoeveel stickers je per jaar verdient en geeft iedereen na afloop een VETte sticker.
Vet-Kindercabaret---Vetter-dan-Vet
 
Za 22 aug Opera: Giulio Cesare (Händel)
Na het succes van de opera ‘Cosi fan Tutte’ in 2014 in Caprera, willen we deze traditie graag voortzetten. Voor dit seizoen hebben we voor u een geweldige Opera in petto die onlangs nog in het Concertgebouw te Amsterdam stond.
opera-22-aug.-

Za 30 aug Bridge to Gap
Na 20 jaar is het tijd om te vieren dat Bridge The Gap mede dankzij vele sponsoren duizenden kinderen en jong volwassenen een nieuwe kans hebben gegeven. Tijdens een feestelijke middag in Caprera treden o.a. Jan Jaap van der Wal, Leoni Jansen en Rob & de Biefstukjes (voorheen de Hermes House Band) belangeloos op. Na afloop trakteert cuisinier Ton Beeren op hapjes bij de borrel.
 
 

Check de site voor meer info. Let op! Er is al veel uitverkocht! www.openluchttheaterbloemendaal.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »